آشپزی

سالاد سیب زمینی اتریشی (Erdäpfelsalat)

سالاد سیب زمینی اتریشی (Erdäpfelsalat)

Erdäpfelsalat یک سالاد سیب زمینی اتریشی و خوشمزه است که از سیب زمینی، آب مرغ، سرکه، پیاز و خردل تشکیل شده است. مطمئناً محبوب ترین همراه شنیتسل وینر معتبر است، اما یک غذای جانبی عالی برای سرو با کباب، BBQ یا گوشت کبابی همراه با مقداری کاهو بره یا برگ های موشک است. این دستور غذای معتبر Erdäpfelsalat بسیار سبک تر و سالم تر از نسخه آمریکایی است زیرا حاوی مایو نیست.

austrian potato salad recipe
<strong><em>سالاد سیب زمینی اتریشی با کاهو بره سرو می شود<em><strong>
پرش به:

این سالاد سیب زمینی گرم اتریشی به لطف خردل، سرکه و آب مرغ، طعمی تند و با طراوت دارد. خامه‌ای است اما شل، با تکه‌های سیب‌زمینی که شکل خود را حفظ می‌کنند، اما همچنین بسیار لطیف هستند.

potato salad is garnished with chives and serve with rocket leaves
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 11

بهترین روش برای سرو این سالاد سیب زمینی تند این است که آن را ظرف چند ساعت پس از آماده شدن سرو کنید و زمانی که گرم یا در دمای اتاق سرو می شود بهترین کار است. باقیمانده آن تا 3 روز در یخچال تازه می ماند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • سالاد سیب زمینی اتریشی – Erdäpfelsalat دستور العمل بسیار آسانی است که با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام می توانید آن را دنبال کنید.
  • این سالاد گرم فاقد مایونز در سس خود است که آن را به گزینه ای سالم تر تبدیل می کند.
  • این سالاد سیب زمینی بدون مایونز به لطف موادی مانند خردل، پیازچه تازه، پیاز قرمز، سرکه، و آب مرغ سرشار از طعم است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for potato salad
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 12
  • سیب زمینی – سیب زمینی های مومی مانند شارلوت، ماریس پایپر، یا جرسی رویالز برای این سالاد گرم بهترین هستند زیرا شکل و بافت سفت خود را هنگام پخت حفظ می کنند.
  • پیاز قرمز – می توانید آنها را با موسیر جایگزین کنید.
  • سرکه سیب – طعم تند و تند به سالاد اضافه می کند. می توانید آن را با سرکه شراب سفید، آب لیمو یا سرکه برنج جایگزین کنید.
  • خردل دیژون – می توانید آن را با خردل زرد جایگزین کنید. طعم خردل دیژون از خردل زرد تر و کمی تندتر است، بنابراین ممکن است لازم باشد کمی سرکه اضافی اضافه کنید تا تندی آن متعادل شود.
  • روغن نباتی – از روغن نباتی تازه استفاده کنید که هیچ طعم بدی ندارد. آن را با روغن آفتابگردان یا کلزا جایگزین کنید.
  • شکر – به تعادل اسیدیته پانسمان کمک می کند. مقدار را به سلیقه و ترجیح خود تنظیم کنید.

دستورالعمل های گام به گام

تهیه این سالاد سیب زمینی اتریشی خامه ای بسیار آسان است. برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:

سیب زمینی ها را بپزید

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های 2 تا 3 سانتی متر (1 اینچ) برش دهید یا در صورت تمایل آنها را به ضخامت 1.5 تا 2 سانتی متر (1.8 اینچ) برش دهید.

Peel the potatoes and cut them in cubes
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 13

آنها را در تابه ای با آب سرد روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و به آرامی بجوشانید تا سیب زمینی ها پخته شوند.

the potatoes are placed in a pan with water and cook until soft
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 14

پانسمان را آماده کنید

در یک قابلمه کوچک، آب، سرکه، خردل، نمک، شکر، فلفل و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.

all the sauce ingredients are placed in a saucepan
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 15

سس را به آرامی روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکر حل شود، از روی حرارت بردارید و پیاز قرمز را اضافه کنید. سس گرم به پیاز قرمز کمک می کند تا کمی نرم شود اما همچنان ترد باشد.

The shallots/red onions are added to the warm sauce
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 16

ترکیب و سرو کنید

سس را به سیب زمینی ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند تا نشاسته سیب زمینی شروع به غلیظ شدن سس کند. چاشنی را بررسی کنید و در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.

the dressing is combined with the cooked to potatoes
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 17

برای حفظ بافت خامه‌ای سس، آن را با پیازچه خرد شده تزیین کنید و در دمای گرم یا اتاق سرو کنید.

warm potato salad served in a bowl
سالاد سیب زمینی اتریشی Erdäpfelsalat 18

برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!

نکات برتر از سرآشپز

  • سیب زمینی ها را به اندازه یکنواخت برش دهید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخته می شوند.
  • پختن سیب زمینی ها را با آب سرد شروع کنید، تابه را بجوشانید و حرارت را کم کنید. سیب زمینی ها را به آرامی بجوشانید، اجازه ندهید بجوشد!
  • در حالی که سیب زمینی ها هنوز داغ هستند و از طریق بخار رطوبت خود را از دست می دهند، سس را به آن اضافه کنید.

چه با سالاد سیب زمینی اتریشی سرو شود – Erdäpfelsalat

این سالاد گرم خوشمزه طعمی تند و با طراوت دارد و با بیشتر غذاهای گوشتی، مرغ یا ماهی کاملاً جفت می شود.

چرا آن را با ازمیر کوفته (کوفته اسمیرنا) امتحان نکنید، میگو پخته چیزی (Karides Guvec)، پای چرخ کرده گوشت گاو، میگو کره سیر BBQ، Tavuk Sote – سوتی مرغ ترکی یا کوفته بادمجانی (اسلیمی کبابی)؟

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه باقیمانده غذاها را ذخیره کنیم؟

اگرچه زمانی بهتر است که گرم یا در دمای اتاق در روز سرو شود. آماده شده، باقیمانده آن تا 3 روز در یخچال تازه می ماند.

تفاوت بین چیست؟ سالاد سیب زمینی اتریشی و سالاد سیب زمینی آمریکایی؟

سالاد سیب زمینی به سبک اتریشی – Erdäpfelsalatبا چاشنی سرکه و آب مرغ مزه دار می شود و معمولاً گرم یا در دمای اتاق سرو می شود.
سالاد سیب زمینی آمریکایی معمولاً در سس مایونز ریخته می شود و سرد سرو می شود.

برای دستور العمل های سالاد خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! در زیر نظر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این سالاد سیب زمینی اتریشی گرم، تند و سالم بدون مایونز – Erdäpfelsalat به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

Austrian potato salad served with rocket leaves

سالاد سیب زمینی اتریشی – Erdäpfelsalat

آیلا کلولی

Erdäpfelsalat یک سالاد سیب زمینی گرم اتریشی است که از سیب زمینی، آب مرغ، سرکه، پیاز و خردل تشکیل شده است

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان آشپزی 25 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

کورس سرنوشت

آشپزی اتریشی، آلمانی

سرویس ها 4 افراد

کالری 244 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های 2 تا 3 سانتی متری برش دهید یا در صورت تمایل آنها را با ضخامت 1.5 تا 2 سانتی متر برش دهید.

  • سیب زمینی های مکعبی یا خلال شده را در تابه ای با آب سرد روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بیاورید. تا بجوشد.

  • شعله را کم کنید و به آرامی بجوشانید تا سیب زمینی ها پخته شوند.
  • در حالی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، شروع به تهیه سس کنید.

  • در یک قابلمه کوچک، آب، سرکه، خردل، نمک، شکر، فلفل و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.

  • سس را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکر حل شود، از روی حرارت بردارید و پیاز قرمز را اضافه کنید.

  • وقتی سیب زمینی ها پختند، آب آن را خالی کرده و سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

  • سس را به سیب زمینی ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند تا نشاسته سیب زمینی شروع به غلیظ شدن سس کند.

  • چاشنی را بررسی کنید و در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.

  • برای حفظ بافت خامه‌ای سس، آن را با پیازچه خرد شده تزئین کنید و در دمای گرم یا اتاق سرو کنید.

یادداشت

  • سیب زمینی ها را به اندازه یکنواخت برش دهید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخته می شوند.
  • پختن سیب زمینی ها را با آب سرد شروع کنید، تابه را بجوشانید و حرارت را کم کنید. سیب زمینی ها را به آرامی بجوشانید، اجازه ندهید بجوشد!
  • در حالی که سیب زمینی ها هنوز داغ هستند و از طریق بخار رطوبت خود را از دست می دهند، سس را به آن اضافه کنید.
  • اگرچه بهتر است در روزی که تهیه می شود گرم یا در دمای اتاق سرو شود، باقیمانده آن تا 3 روز در یخچال تازه می ماند.

تغذیه

کالری: 244کیلو کالری کربوهیدرات: 39gپروتئین: 5gچربی: 8g چربی اشباع شده: 1gچربی اشباع نشده چندگانه: 4gچربی تک غیراشباع: 2gچربی ترانس: 1gکلسترول: 1میلی گرم سدیم: 1293میلی گرمپتاسیم: 889میلی گرمفیبر: 5g شکر: 5گرمویتامین A: 11IU ویتامین C: 39میلی گرمکلسیم: 36میلی گرم آهن: 2میلی گرم

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا